همایش ریاضی پایه نهم

دانش آموزان پایه نهم در آخرین جلسه  کلاس ریاضی همایشی با ارائه مباحث مختلف در چندین گروه، ترتیب دادند.
مباحث اتحادها، توان، هندسه و …. در این همایش مطرح گردید.




آزمون عملکردی آزمایشگاه فیزیک

آزمون آزمایشگاه درس فیزیک به صورت عملکردی برگزار شد.




آزمایشگاه مجازی شیمی- شمع رنگی

امروزه با پیشرفت علم و فناوری دنیای پیرامون ما به طور ویژه ای تغییر کرده است. بدیهی است اگر بتوانیم خودمان را با این واقعیّت همسو کنیم، می توانیم زمینه را برای رشد و پیشرفت خود فراهم کنیم . در این میان نیاز به الگو و روش های تدریس نوین دائما حس می شود، استفاده از آزمایشگاه مجازی (واقعیت افزوده) یکی از این الگو ها و روش ها  است. دانش آموزان پایه نهم آزمایش شمع رنگی را در آزمایشگاه مجازی انجام دادند.




آزمایشگاه زیست -بررسی کپک پرتقال و مخمر نانوایی

دانش آموزان پایه هشتم در آزمایشگاه زیست به مشاهده و بررسی میکروسکوپی کپک پرتقال و مخمر نانوایی پرداختند .




صبحگاه با طعم ریاضی

متن این خبر توسط خانم فاطمه رنجبران و پریناز شرج شریفی از دانش آموزان انجمن ریاضی نوشته شده است :
ما بچه های انجمن ریاضی برامون سوال شد که چرا بچه ها از درس ریاضی دل خوش ندارن، برای پاسخ به این سوال یک جلسه با معلم های ریاضی تنظیم کردیم و از آنها درخواست کردیم که راه حل هایی برای حل این مساله بهمون بگن و از نکات یادداشت برداری کردیم و در صبحگاه برای دانش آموزان، نکات را ارائه دادیم .




برگزیدگان مدرسه ای جشنواره خوارزمی

دانش آموزان متوسطه یک مدرسه بانوامین امسال نیز همچون سال های قبل در محورهای مختلف جشنواره خوارزمی شرکت کردند. اسامی دانش آموزان منتخب مدرسه ای در ادامه اعلام می گردد. ضمن تبریک به ایشان و خانواده محترم شان، از خداوند متعال توفیقات روز افزون ایشان را مسئلت داریم .




آزمایشگاه شیمی_ اندازه گیری چگالی

در آزمایشگاه شیمی، دانش آموزان پایه هفتم به اندازه گیری چگالی آب، مکعب فلزی، چوبی و مقایسه آنها پرداختند و همچنین بررسی نحوه قرار گرفتن تخم مرغ در آب و آب نمک و تحلیل چگالی آن ها و بررسی وضعیت قرار گرفتن یخ در آب یا الکل و تحلیل چگالی آن ها از برنامه های این جلسه آزمایشگاه شیمی بود.






تشریح قلب




در آزمایشگاه درس زیست، دانش آموزان پایه هفتم به تشریح قلب گوسفند و مشاهده و بررسی بخش های مختلف آن پرداختند.

دانش آموزان پایه هفتم، پس از مطالعه ی فصل ۱۳ کتاب، ماکت دستگاه گوارش و اندام های آن را ساختند.




تکلیف عملکردی هرم غذایی

دانش آموزان پایه هفتم با توجه به ۶گروه مواد مغذی مورد نیاز بدن و مواد غذایی مصرفی در عید نوروز و ماه مبارک رمضان، ماکت های هرم غذایی، طراحی کرده و ساختند .




یادگیری علوم به روش همیاری

آموزش به شیوه ی همیاری باعث یادگیری دانش آموزان با گویش های متفاوت می گردد و انگیزه ی یادگیری را در آنها افزایش می دهد، درس شیمی نهم به روش همیاری برگزار شد…




بازی با پیوند کووالانسی در کلاس شیمی

استفاده از روش تدریس مبتنی بر بازی در آموزش‌های شیمی بیشترین بازده را در یادگیری دارد. بازی‌های فعال همراه با هیجان نه تنها یادگیری را راحت تر، بلکه شیرین تر می‌نماید.

گوشه ای از بازی پیوند کووالانسی در کلاس شیمی نهم….




آزمایشگاه زیست

بچه ها در کلاس با قسمتهای مختلف قلب و رگها آشنا شدند، سپس در آزمایشگاه مولاژ قلب، بخشهای مختلف آن را ( حفره ها و دریچه ها و رگهای ورودی و خروجی)مشاهده کردند و بعنوان حسن ختام این بخش بصورت بازی _ درسی ، شکل قلب و بخشهای آن را در حیاط بصورت گروهی کشیدند .تشریح قلب بدلیل فراهم نشدن قلب گوسفند برای یک جلسه دیگر ماند .




دبیران برگزیده آزمون جامع مرآت ۱

برگزیده شدن سرکار خانم احمدپور دبیر مطالعات پایه هشتم و سرکار خانم غفوری دبیر زمین‌شناسی پایه هفتم در آزمون جامع ۱ مرآت را به ایشان و خانواده محترمشان تبریک عرض می‌نماییم و از خداوند متعال توفیقات روزافزون ایشان را خواستاریم .



دانش آموزان برگزیده آزمون جامع مرآت ۱

برگزیدگان آزمون جامع ۱ مرآت پایه‌های هفتم، هشتم و نهم در ادامه اعلام می گردد:

نفر اول: دریا صلحی
نفر دوم: محدثه شهرابی
نفر سوم: فاطمه شهشهانی

نفر اول: سویل فضائلی
نفر دوم: ضحا فامنین نژاد
نفر سوم: نازنین زهرا قانع فرد

برای نفر اول: عسل موسوی کیانی

نفر دوم: پریناز شرج شریفی

نفر سوم: سیده نازنین موسوی خوشدل 

ضمن تبریک به دانش‌آموزان برگزیده و خانواده محترمشان، از خداوند منان توفیقات روزافزون ایشان را خواستاریم.




مدلسازی محلول آب و قند

آشنایی با اجزای تشکیل دهنده قند و آب و مخلوط آنها با کمک ساخت مدل با خمیر بازی در کلاس شیمی هفتم




تبدیل واحد انگشتی_شیمی هفتم

آشنایی با تبدیل واحدهای طول و مساحت و حجم با کمک انگشتان دست (تبدیل واحد انگشتی)




آزمون عملکردی آزمایشگاه شیمی

آزمون عملکردی آزمایشگاه شیمی هفتم(اندازه گیری جرم و حجم و وزن جسم و …) برگزار شد.




آزمایشگاه فیزیک

در آزمون پایان نوبت فیزیک پایه هشتم، توانمندی دانش‌آموزان در قالب ۵ ایستگاه آزمایشگاهی، سنجش شد.

ایستگاه ۱- بررسی و شناخت خاصیت اسیدی و قلیایی (بازی) مواد و نحوه استفاده از شناساگرهای مختلف

ایستگاه ۲- تشخیص و انجام روش‌های ایجاد بار الکتریکی در اجسام نارسانا

ایستگاه ۳- شناسایی وسایل و نحوه استفاده از آن

ایستگاه ۴- بررسی و انجام کار با آمپرسنج و ولت‌سنج و بستن مدار و جاگذاری اجزای مدار

ایستگاه ۵- شناسایی و شناخت ابزارهای جداسازی مخلوط‌ها و اساس کار آن




چهارمین جلسه شورای دبیران

چهارمین جلسه شورای دبیران متوسطه یک مجتمع آموزشی مجتهده بانو امین (رها) در تاریخ ۱۷ دی ماه ۱۴۰۱ با حضور آقای دکتر شاهورانی با موضوع تفکر خلاق و حل مساله، برگزار شد. در این جلسه رده‌بندی مسائل در کتاب‌ها با تفکر خلاق، تاثیر ریاضی در ایجاد توانایی حل مسائل و بهترین روش حل مساله (روش فعال) و در نهایت دانش ادغام برنامه‌های درسی، مورد بررسی و گفتگو قرار گرفت.




برگزیدگان مسابقات روبوکاپ

اسامی برگزیدگان مسابقات روبوکاپ اعلام شد، ضمن عرض تبریک، توفیقات روزافزون این عزیزان را از خداوند منان خواستاریم.




دبیر شیمی متوسطه ۱ بانو امین در مدرسه تلویزیونی ایران

شبکه آموزش سیما با هدف ایجاد برابری فرصت‌های آموزشی برای همه دانش‌آموزان ایرانی، برنامه‌ای را با عنوان “مدرسه تلویزیونی ایران” تولید و پخش می‌نماید و به این منظور از اساتید برجسته و مطرح سطح کشور، برای تدریس در این برنامه دعوت به عمل می‌آورد.

سرکار خانم سمانه باذلی محبوب، دبیر شیمی مقطع ما نیز یکی از اساتید مجرب این مدرسه تلویزیونی هستند.




کسب دو مقام اول در مسابقات دبیران علوم تجربی

دو نفر از دبیران متوسطه‌ی یک مجتمع آموزشی مجتهده بانو امین (رها)، در مسابقات “دبیران علوم تجربی” موفق به کسب “مقام اول” شدند. در مراسمی که در آموزش و پرورش منطقه‌ی ۳ تهران به مناسبت هفته‌ی پژوهش برگزار شد، از این همکاران تقدیر بعمل آمد. همچنین یکی دیگر از همکاران شرکت کننده در مسابقات، حائز دریافت لوح تقدیر شدند. بهره‌مندی از دبیران توانمند در عرصه‌ی آموزش، از افتخارات مجموعه‌ی بانو امین است.




ادبیات شیرین

طرح‌درس‌های بازی‌محور یکی از راه‌های افزایش جذابیت کلاس است. در کلاس‌های ادبیات، دبیر مربوطه، جلسات را با طرح‌درس‌های بازی‌محور طراحی می‌نمایند. در این جلسه، آموزش ترکیب‌های اضافی و وصفی، همچنین وندها با بازی همراه شدند.

ادامه دارد ….




یادگیری عربی با بازی

یکی از راه‌های تثبیت یادگیری (مخصوصا در دروسی مانند درس عربی که قواعد و مطالبی برای حفظ کردن دارند)، پیش بردن ِ طرح‌درس با بازی است. در عربی پایه هشتم برای تثبیت ساختن فعل ماضی و مضارع و ترجمه‌ی کلمات و افعال، بازی متناسب در این موضوعات طراحی و اجرا شد که علاوه بر تعمیق یادگیری، در ایجاد تحرک و نشاط کلاس بسیار موثر بود.
ادامه دارد …..




آزمایشگاه فیزیک _ بررسی نفوذ پذیری

در این آزمایش دانش آموزان پایه هفتم نفوذ پذیری ماسه و گیاهخاک و رس را بررسی نموده و با مشاهده و مقایسه به بیشتر بودن نفوذپذیری ماسه به دلیل دانه درشت بودن آن ، پی بردند و همچنین بعد از بررسی و مرور لایه های مختلف زمین، میزان نفوذ پذیری آنها را نسبت به آب، مشاهده کردند.

ادامه دارد …




آزمایشگاه فیزیک_ انحلال پذیری و اندازه گیری

از برنامه‌های هفتگی دانش‌آموزان حضور در آزمایشگاه و یادگیری عملی مباحث است که علاوه بر تاثیر فراوان در یادگیری، امکان سنجش یادگیری از طریق برگزاری آزمون‌های عملکردی فراهم می شود.

و اینک دانش آموزان پایه هفتم در حال بررسی انحلال‌پذیری مواد در آب و اندازه گیری جرم و وزن مواد…




تعمیق یادگیری ریاضی با دست سازه

یکی از روش‌های مؤثر در یادگیری مفاهیم ریاضی از جمله چندضلعی‌ها و مجموعه‌ها، ساخت دست‌سازه توسط دانش‌آموزان است، این روش علاوه بر ایجاد انگیزه و اشتیاق به میزان بالایی در افزایش درک دانش‌آموزان و تعمیق یادگیری ایشان موثر است. دبیر این درس پس از آموزش مفاهیم اولیه، دانش‌آموزان را به سمت یادگیری عمیق با ساخت دست‌سازه‌ها سوق می‌دهند.




طرح درس متفاوت در کلاس مطالعات

آشنایی با مسئولیت‌ها در برابر خداوند، جهان آفرینش، خانواده و جامعه یکی از اهداف کتاب مطالعات اجتماعی پایه هفتم است. برای آمادگی پذیرش مسئولیت اجتماعی در برابر اسطوره‌های ملی، طرح درس، در قالب داستانی زیبا، به این موضوع پرداخته و اهمیت فعالیت‌های کوچک در حمایت و حفاظت از اهداف اسطوره‌های ملی، توسط دبیر مربوطه بیان گردید.

افتتاح کافه کتاب

کافه کتاب مجتمع آموزشی مجتهده بانو امین (رها) در تاریخ چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۱ و در آستانه روز دانش‌آموز آغاز به کار کرد. این مراسم که برای هر مقطعی به صورت جداگانه و با برنامه‌ریزی متفاوتی برگزار شده بود، در مقطع متوسطه یک، با سخنرانی سرکار خانم مصطفی‌زاده (نویسنده) آغاز گردید. سپس دانش‌آموزان هر پایه به صورت مجزا از کافه دیدن کرده و پذیرایی شدند.