نکات تغذیه ای ایام امتحانات (مشاوره دهم)
🥬🍌🍎🍞🥞🧀🥚🧈🍯
📣به کارگیری نکات و توصیههای زیر توان دانش آموزان را برای یادگیری بهتر و موفقیت در امتحانات افزایش میدهد:
۱- مصرف غذاهای نشاستهای مانند ماکارونی، برنج و نان به دلیل تأثیر در بهبود کیفیت خواب، در شب امتحان مفید هستند.
۲- صبح روز امتحان بهتر است به منظور افزایش کارایی مغز، از مواد سرشار از پروتئین یا سرشار از فیبر مانند تخم مرغ، نان سنگک یا بربری با عسل یا پنیر استفاده شود.
۳- دانش آموزانی که اضطراب زیادی دارند و نمیتوانند صبحانه مفصلی بخورند، بهتر است از موز و مقداری کشمش استفاده کنند.
۴- بعضی از دانش آموزان به دلیل اضطراب زیاد، امتحانات خود را خراب می کنند، بنابراین بهتر است برای مقابله با این اضطراب از غذاهای مناسب استفاده کنند. بعضی از سبزی ها از قبیل ریحان، نعنا، کاهو و سیب در کاهش اضطراب بسیار مفید هستند.
۵- خوردن نان و پنیر و گردو یا یک ظرف عدسی در روز امتحان کمک می کند تا در طول امتحان آرام باشید. همچنین خوردن عسل و نوشیدنیهای حاوی عسل در کاهش اضطراب بسیار موثر است.
۶- خوردن جگر، گوشت و ماهی، کمک زیادی در کاهش اضطراب می کند، زیرا کم خونی نیز یکی از دلایل کاهش یادگیری و تمرکز است.
۷- از مصرف زیاد شیرینی جات و تنقلات خودداری کنید. این خوراکی ها ممکن است در نگاه اول انرژیزا به نظر برسند، اما باید توجه داشت که این قابلیت در آنها بسیار کم دوام است و پس از مدتی احساس خستگی بیشتری به شما دست خواهد داد.
۸- مصرف روزانه یک لیوان شیر، برای ایجاد آرامش در طول دوران امتحان موثر است.
۹- خوردن آجیل از قبیل بادام، کشمش، فندق، گردو و نخودچی که سرشار از منیزیم است، به یادگیری کمک می کند، زیرا کمبود آن یکی از علل کاهش یادگیری است.
📣📣📣📣📣📣📣📣📣
#تغذیه مناسب در جلسه امتحان
نوشیدنی: شربت عسل
موادمغذی: ۳ الی ۵ عدد خرما
بسیار دیده شده که خوراکی های گوناگونی در جلسه امتحان مصرف می شود که فقط انرژی کاذب دارند و به بهبود کیفیت حافظه هیچ کمکی نمی کنند،بنابراین به منظور افزایش گلوکز مغز مصرف عسل و خرما بهترین جایگزین است.
# خندان و پرتوان باشید
💫واحدمشاوره