گلدختران پیش دبستان ۱ ما تجربه یک روز هیجان انگیز را داشتند! اونها رفتن به سرزمین فکربازیا و شغل های مختلفی رو تجربه کردند…اونجا به اتاق خیاطی رفتند و خودشون خانم خیاط باشی شدند و به سلیقه خودشون عروسک های خرگوش خوشگل دوختند!
بعد برای تجربه شغل شیرینی پزی به به آشپزخانه رفتند. اول دستهاشونو شستند، پیشبند و کلاه مخصوص پوشیدن و با نام خدا شروع به آشپزی کردند جاتون خالی بود که ببینید چه بویی راه انداختند، اوووم به به ! اونها کراسان خیلی خوشمزه ای پختند !
بعدش وارد میدان قهرمانی شدند و در آنجا با نشانه گیری دقیق توپ و حرکت روی طناب باهمدیگه به رقابت پرداختند و در نهایت با تلاششان به بالای صخره رسیدند و کیف پرواز با طناب را تجربه کردند و ازین تجربه بسیار لذت بردند !!!!اون روز برای گلدخترامون خاطره ی خیلی قشنگی شد و خوشحال و شاد به آغوش مادرانشان برگشتند.